Splat, Gaming, Gys og Science Fiction


Spændende bøger til nysgerrige læsere.

Bøger af Helle Perrier

Gamerklassen Global 1 - Versus


Ninjaen trækker sin to katanaer. De glimter i solen. Martin er ligeglad. Han styrer Nitram direkte mod Kongen og lukker tænderne om hans hals. Nitrams livspoint blinker og når helt ned på 21 procent, før Kongen dør. Nitram rejser sig og ser ud over den ødelagte by. Han springer over den blodige klat, der engang var Kongens sortklædte ninja.

 

Martin er træt. Hans drømme er hjemsøgt af zombier og gamle fjender, der myrder ham igen og igen. I Gamerklassen er der et nyt spil på skemaet. Martins gamerliv bliver vendt på hovedet, da han pludselig skal være jæger i stedet for bytte. De nye zombiekræfter strømmer gennem Martin, og han nedkæmper alle. Han er den bedste for første gang i sit liv, men er alt det noget værd, når venskabet med Jamal knirker og Heksen ikke svarer på hans beskeder?


Calibat - 2021

Den Gule Planet 1 +2 + 3


Trilogien om Den Gule Planet kombinerer barske temaer om klimaforandringer og fordeling af planetens ressourcer med en tempofyldt historie, der også fortæller om søskendebånd, håb og modet til at kæmpe mod alle odds.

 

Handlingen foregår i fremtiden i Bolivia, hvor klimaforandringer har skabt tørke. Vi møder pigen Ayla, der alene begiver sig ud på en farefuld rejse for at finde sin søster, der er forsvundet. I de tre bøger, hvor vi følger Ayla møder vi blandt andet pirater, slavehandlere, glubske prærieulve og dræberdroner. Men i en verden, hvor vand er den mest dyrebare ressource, møder Ayla også omsorg, kærlighed og mod.

 

I KRABATS Klodebøger er klimaforandringer og FN’s verdensmål en del af fortællingerne. Bøgerne om Den Gule Planet er forlagets første udgivelser i serien. Bøgerne udkom den 15. august 2020.

 

I hver bog er to verdensmål en del af historien, så i alt seks verdensmål indgår i trilogien. Det er:

 

Verdensmål 2 – Stop sult

Verdensmål 6 – Rent drikkevand og sanitet

Verdensmål 8 – Anstændige jobs og økonomisk vækst

Verdensmål 12 – Ansvarlig forbrug og produktion

Verdensmål 15 – Livet på land

Verdensmål 16 – Fred, retfærdighed og stærke institutioner

Gamerklassen 1 - Løb eller dø.


”Han er løbet tør for ammo!” råber Martin triumferende.
”Nice! Skyd ham nu. Og få din bonderøvs-røv ind i bygningen.” Jamal lyder ikke helt så
panisk længere.
”Jeg kunne også bare lade zombierne nakke ham. Men så går jeg selvfølgelig glip af et kill.”
Martin får cowboyen på kornet. Han skal lige til at trykke, da et brag flænser luften. Cowboyen
falder om, og zombierne kaster sig grådigt over ham.
”En sniper!” råber Jamal. ”Indenfor! Nu!”

Martin og Jamal spiller skydespillet Zombieræs. Hundrede spillere på banen, der kæmper mod
hinanden, mens gale zombier løber rundt i gaderne på jagt. Det er sjældent, Martin og Jamal
vinder. Som regel slutter spillet hurtigt for dem og der sker aldrig noget rigtig spændende. Lige ind
til den dag, de møder Kongen. Han er en legende; den ondeste med en sniperriffel - og han har dem på kornet.

Udkommet på forlaget Calibat 2020

E-bog Forlaget KRABAT

Illustration: Tomas Præstholm

Gamerklassen 2 - Skjulte fjender

"Han hører den først. De der tænder, der klik-klik-klikker, og de forsigtige skridt. Hurtigt tørrer han hænderne i bukserne og finder de rigtige taster på tastaturet. Pulsen stiger. Bloddrikkeren er allerede næsten henne ved ham. Hovedet på skrå og gule øjne, der ser begærligt på stakkels Nitram. Nitram begynder at skyde, mens Martin styrer ham sidelæns. Bloddrikkeren bliver ramt flere gange, men fortsætter ufortrødent fremad. Kuglerne flyver ud af de to pistoler. Nitram lader igen og igen.”


Martin og Jamal er noobs. De andre i Gamerklassen er totalt pro, så de to venner må både kæmpe for at overleve i spillet og for ikke at blive smidt ud af skolen. Det bliver ikke bedre af, at der er nogen, der er ude efter dem. En mystisk skygge med ravgule øjne begynder at liste rundt på skolen om natten. En skygge, der minder lidt for meget om en Bloddrikker fra Zombieræs. Snart må Martin og Jamal sande, at Gamerklassen er langt hårdere, end de troede.

Udkommet på forlaget Calibat, 2020

E-bog på Forlaget KRABAT

Illustration: Tomas Præstholm

Gamerklassen 3 - Battle Royale

Med et FLOOMP folder Nitrams faldskærm sig ud, og han svæver det sidste stykke mod jorden. Martin kan se hele øen oppefra. Vulkanen, junglen og ruinen. Han lander mellem nogle træer. Bonderøven tager sin Beretta M9 frem og sigter ind mellem træerne. 

”Du er alene. Men jeg tror, du skal gå lidt forsigtigt frem. Husk, der er nye zombier.” Jamal lyder koncentreret.

Martin synker. Rune fortalte dem ikke, hvordan de nye zombier ser ud. 

”Det synes jeg, I selv skal opleve,” sagde han og smilede lumsk. ”Men I kan godt forberede jer på at møde nogle zombier, der får Bloddrikkere til at ligne nuttede hundehvalpe.”


Det er nye tider i Gamerklassen. En udvidelse til Zombieræs sætter gamerne under pres. Der er nye, farlige zombier og en helt ny bane fuld af dødbringende overraskelser. Martin og Jamal bliver nødt til at arbejde sammen med deres nye hold. De skal konkurrere mod Team Ragnarock og andre af verdens bedste gamere til en stor turnering, hvor kun de bedste overlever.


Udkommet på forlaget Calibat, 2020

E-bog på Forlaget KRABAT

Illustration: Tomas Præstholm

Zoltars Krypt

Når Mike og Niller spiller online-fantasyspillet Zoltars Krypt, hedder de Mikenator og TheDude og er frygtløse krigere.Frygtløse … altså lige på nær når de render ind i Executer, en level 99 troldmand, der elsker at gøre livet surt for dem. Også uden for spillet, hvor Executer hedder Dennis og er skolens største bølle.Men ikke engang Dennis kan stoppe Mike og Niller fra at drømme om den største bedrift i Zoltars Krypt: At få fat i nøglen til den sagnomspundne krypt, hvor den mægtige troldmand Zoltar vogter.

Calibat, 2018

E-bog og Lydbog på Forlaget KRABAT

Illustration: Aske Schmidt Rose

Noveller af Helle Perrier

Efter fødslen - Lige under overfladen 12

I antologien finder du alt indenfor science fiction du kan ønske dig. Alt fra de hårde science fiction historier, hvor science blot er fremskrevet efter forfatterens ønske, og vi så møder ???, til en ’jeg er helten’ historie, hvor du selv har muligheden for at lege helt, ved at gå fra punkt til punkt.
Antologien favner som sædvanligt bredt med alt fra det nære samfundskritiske, til den fjerne kontakt med fremmede civilisationer.

Helle Perrier er med med novellen 'Du vågner'.


Science Fiction Cirklen, 2017


Det du ikke ved

En novellesamling for unge om hemmeligheder, løgne, bedrag, forvirring, kærlighed, venskab, svigt, følelser, og alt DET DU IKKE VED.


Gyldendal, ​2017

Novellen Langtur er skrevet af Helle Perrier


Lidenskab og Lysår - Lige under overfladen 11

Er tidsrejser mulige? Hvad kan der ske i fremtiden? Hvordan sender man mennesker ’langt væk’? Hvor langt vil man gå for at få sit højeste ønske opfyldt? Hvad gør man når solen vokser? Kan man købe andres minder? Kan kunstig intelligens erstatte mennesker? Hvad gør en softwareudvikler, når han opdager at hans programmer misbruges? Hvad spiser man til en banket hos en fremmed race? Hvad kan en app. på din telefon i fremtiden? Kan luftskibe drives af hår? Hvad kunne Trotskij have skrevet til en ven i en alternativ virkelighed?

Novellen DreamChild er skrevet af Helle Perrier

​Science-Fiction Cirklen 2018


Hytten - SMS-novelle

Johan er taget i en hytte i Sverige sammen med sine to venner Adam og Martin. Han skriver til sin kæreste Emilie. På en vandretur kommer Adam til skade og begynder at ændre adfærd. Han hævder, at han er blevet bidt af et dyr.
SMS-Novelle.
Forlag: Sms-Press
​2017


StORDstrømmen - antologi

Forfatternetværket StORDstrømmen blev dannet i 2012 af forfattere og illustratorer fra det gamle Storstrøms amt.

Antologien kan bruges både som appetitvækker og opslagsværk.

39 forfattere og 11 illustratorer har bidraget til bogen.

Her er   digtere, sangskrivere, skønlitterære forfattere, fagbogs-forfattere, fotografer og billedkunstnere m.fl.

Her er fantastiske og alvorlige historier, muntre indslag, hverdagshistorier, strikkeopskrifter, lokal mad og traditioner, sange, digte og krimi-historier, samt fotografik, stregtegninger og farveillustrationer

Udgivet 2015

Forlaget Ravnerok